Zelim da me dobro izjebes i ovaj put ces mi svrsiti u picu

Zelim da me dobro izjebes i ovaj put ces mi svrsiti u picu
Erotske priče - Kao što sam rekao u prvoj priči, svaki petak je bio rezerviran za seks sa Nevenom. I obično je tada dolazila u suknjama ili haljinama na posao, dok je preko tjedna bila u hlačama. I kao i svaki petak, tako sam i ovaj bio spreman za naš seks. Znao sam da ću ju jebati, pa da ću morati svršiti u njena usta da mi ga isiše i obliže nakon što ga isprazni. 
 
Međutim, ovaj petak se desilo nešto, mada još nisam bio svjestan šta. Vidio sam da se nešto dešava, ali nisam znao šta je. Taj petak je došla kod mene sa hrpom papira, zaključala vrata iza sebe i odložila papire na stol. Imala je divnu crnu haljinu na sebi koja je isticala njeno tijelo, ali sam ja vidio da ju nešto muči. 
 
- Šta je bilo Nevena? 
- Ma ništa.. . -odmahnula je rukom i zavalila se u fotelju na kojoj sam joj ga jednom uvalio. 
- Hajde reci -sjeo sam u drugu i stavio joj ruku na koljeno. 
- Muž me vara.. -tiho je rekla, a ja sam umalo prasnuo u smijeh, jer što je bilo ovo što smo nas dvoje radili, ali sam se zaustavio jer je nastavila- .. sa nekom balavicom od devetnaest godina.. . kreten.. 
- Kako si saznala? 
- Rekla mi je frendica koja ih je vidjela u gradu i snimila ih je na mob kako se ljube -tu je izvukla svoj mob i pokazala mi snimak, te sam ugledao nekog crnokosog tipa kako se ljubi sa nekom sisatom curom i pritom joj masira guzu. 

Vratio sam joj mob i tiho upitao:
 
- I šta ćeš sad? 
- Pokazala sam mu ovo i šutio je cijeli sat vremena, a onda se spakirao i otišao bez riječi. -suze su joj navrle na oči, a onda se nagla prema meni i naslonila na moja prsa, te je počela plakati. 
 
Kasnije mi je rekla da joj se javio da će pokrenuti razvod, a on se preselio u svoj stari stan gdje živi sa njom i da će joj slati lovu za dijete, te da hoće ostati u prijateljskim odnosima, a da je sa tom malom već godinu dana i da čeka dijete sa njom, na šta ga je ona poslala u rodno mjesto i da ju ne mora više zvati. 
Sjedili smo tako neko vrijeme, a onda me pogledala, primila za ruku i... Pročitajte više

Nema komentara:

Objavi komentar

Napaljena mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je ...