Profesorica iz hrvatskog: Imas veliku kurcinu, izjebi me i napuni me

Profesorica iz hrvatskog: Imas veliku kurcinu, izjebi me i napuni me,
Matorke priče - Ona je bila profesorica hrvatskog jezika. Uvijek me je ispravljala o znakovima č, ž, š, a i moj pravopis joj se nije sviđao. Imala je godina kao i ja, oko 40, i bila je samo jedna obična glupa profesorica hrvatskog jezika, koja se umislila da je najpametnija na svijetu! 
 
Uvijek sam se divio jednostavnošću nekih stranih jezika, npr. engleskog u kojemu nema ovoliko sranja kao u hrvatskom pravopisu. 
Njena vanjština odavala je tipičan primjer konzervativne žene, obitelj, posao, crkva itd. 
Nije pratila trendove ove današnje, zakopčana do vrata, sve ono ozbilja do krajnjih granica. 
Grozila se na tetovaže i piercinge, šta je danas normalno za imat po tijelu. 
Ma da ne nabrajam, mislim da već imate sliku takve žene, jer ih danas ima stvarno dosta u RH. 
Jedino, aj šta se koristila mobitelom i imala je instaliran Viber, to ponajviše radi komunikacije sa svojim djetetom mislim. 
Odmah sam dao naslutiti da se ispod "haube" krije žena sa božanstvenim tijelom i sexualnim nagonom, mada je sve to vješto skrivala. 
Pogledi i razmišljanja su nam se susretali sve više i ja sam postao svjestan da ovo sve vodi ka nekom zbližavanju i možda dobroj jebačini.. . 
Samo kako ostvariti taj trenutak? To je bio problem, jer imali smo nešto zajedničko, a to su naši ljubomorni supružnici. Ni u trenu nismo mogli pobjeći nikamo, ni sekunde kako se kaže a da nismo bili kontrolirani. 

Jednog dana, igrom slučaja smo se sreli i baš mi kaže kako joj je auto završio na servisu i sada mora pješke do posla. Naravno, ja sam se odmah ponudio za prijevoz, na što je odmah ona pristala i ušli smo u moja kola. 
Osjetio sam odmah njezino oduševljenje time, da sam i ja bio svjestan nekakve prilike, ono šta se kaže, sad ili nikad! 
Čim je ušla u auto pitala me jeli može nasloniti torbicu na zadnji sic i ja sam naravno potvrdio da može, okrenula se i onako "slučajno" protrljala svoje sise o mojem ramenu. Uf kako je jebozovna ova profesorica, pomislio sam u trenu i kurac mi se auto... Pročitajte više

Nema komentara:

Objavi komentar

Napaljena mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je ...