Prevario sam suprugu sa napaljenom pravnicom

Prevario sam suprugu sa napaljenom pravnicom
Erotske priče - Preljub, u mom kraju ljudi vole da prave rakiju. Nije važno od kojeg voća, ali uvek je to prilika da se dobro pojede i popije. Ne bi čovjek rekao da je to prilika i da se nešto pojede, naročito zbog činjenice da na te aktivnosti idem sa suprugom. 
 
Prošli vikend sam sa mojom zgodnom ženidbom išao u selo blizu mog grada na pečenje rakije. Moja draga je obukla trenerku ispod koje su se ocrtavale gaćice, naravno čipkaste. Gornji dio trenerke je diskretno otkopčanih da se može vidjeti njeno poprsje. Ja sam takođe bio u trenerci. 
 
Stigli smo u selo i domaćin nas je nakon obilaska veselog kazana smjestio za sto. Supruga je sjedila do mene. Drugi gosti su takođe stigli i seli za sto. Preko puta mene, igrom slučaja seli su poznanici, on novinar i njegova supruga pravnica, sudija opštinskog suda. Ona je crnka, veoma zgodna, ali ozbiljna i drži do sebe. Visoka, kao manekenka dugih nogu, kose do pola leđa. Ima oko četrdeset godina ali izgleda dosta mlađa. Njen muž je bio, bar po pričama, sklon švrljanju ali za nju nije bilo takvih priča. Razgovori za stolom su bili neobavezni, lagane životne teme. U jednom momentu me je pravnica dotakla nogom ispod stola. Mislio sam da je slučajno pa sam malo povukao nogu. Ona me je samo pogledala na trenutak. Pogledi su nam se sreli. Ne znam kako, odmah mi se učinilo da je to nešto više od slučajnog dodira. Nastavili smo priču i ja sam ispružio nogu prema njoj. Osjetio sam ispod stola njenu nogu ponovo, samo ovaj put me je dotakla po listu. Nisam nogu povukao A ona je nastavila da me dira, povremeno gledajući prema meni. 

Pošto je moja supruga bila pored mene bio sam u nedoumici šta dalje. Shvatio sam da bi mogao nešto uraditi gospođi preko puta. Spas je došao u vidu žene domaćina koja je pozvala moju suprugu. Ona je ustala i otišla. Ja sam pogledao pravnicu i video sam da me želi. Skinuo sam patiku i ispod stola lagano da je dodirujem. Vidjelo se da joj prija. Domaćin nas je pozvao da idemo do kazana. Prolazeći pore... Pročitajte više

Nema komentara:

Objavi komentar

Napaljena mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je ...