Matorka: Mali možda ti treba seks da malo opustiš te kočnice

Matorka: Mali možda ti treba seks da malo opustiš te kočnice,
Erotske priče - Matorke
Mali možda ti treba seks da malo opustiš te kočnice
Moji su roditelji iznajmili apartman nekoj teti koja je došla sa mužem i sa malim djetetom. Odmah mi je ta teta zapela za oko nosila je minicu imala je malo jače noge i čvrsto i zategnutu guzu. 
Išli su svaki dan na plažu a ja bi je promatrao sa prozora navlačio kurac i zamišljao da je jebem u onu guzu , eh kako me samo palila. 
Njezin suprug je pravi sretnik, a vidio sam na balkonu njezine čipkaste gačice svakakve boje crvene, roze , crne itd mogu mislit kako dobro stoje na njoj. 
Pala je noć, legao sam u svoju sobu oni su bili apartman ispod nas čuo sam kako je jebe stenjala je kao luda vrata su im bila otvorena balkonska a ja sam izašao na svoj balkon i jasno se čulo da su to oni. 
I taman kada sam htio uči u kuču vidim njih nisam ih baš najbolje vidio jer je bio mrak, izašli su na balkon ona se uhvatila za ogradu a on je jebao u žestoko, nisam mogao vjerovati . 
Ona je pogledala prema gore poviše tj prema meni vidjela je mene a zatim brzo prestala , ja sam ušao brzinski u kuču a i oni su se maknuli sa balkona. 
Sljedeča noć čuo sam opet njezino stenjanje jebao ju je svaku noć bila je neka žestoka kurvica. 
Sljedečeg jutra tata me je spremio da nešto odnesem toj teti pokucao sam na vrata ona mi je otvorila i rekla da uđem tu su bili samo ona i dijete nitko više. 
Zahvalila mi se , bila je tako ljubazna i nekako jebozovna nezasitna. 
Odmah mi je pitala da li mi smeta što ona i muž vode ljubav i što je ona tako glasna bez dlake na jeziku je bila , odgovorio sam da mi ne smeta a onda me je rekla stvarno u začudnjenu ? Je li te to pali? 
Bio sam šokiran pitanjem pocrvenio sam sav a onda pitao zašto to mislite? 
A ona če na to zato što dosta njih to pali, kada je to rekla kao da mi je dala zeleno svijetlo. 
Ja sam šutio a ona je počela me ispitivati pa da li tvoja cura jako vrišti kada vodite ljubav , rekao sam da nemam više cure da sam prekinuo i da me veze više ne zanimaju samo... Pročitajte više

Nema komentara:

Objavi komentar

Napaljena mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je ...