Kad joj nema muža kod kuće, zove me na divlji seks

Kad joj nema muža kod kuće, zove me na divlji seks,
Kad joj nema muža kod kuće, zove me na divlji seks
 
Probudio me mobitel. Pogledao sam poruku u kojoj je pisalo:
dođi, napaljena sam i sama, trebaš mi !
Nisam ni pročitao do kraja a stigao je krupni plan njene vlažne pičke raširene prstima i sa vrhom vibratora u njoj. Skočio sam iz kreveta na brzinu se otuširao, obukao i uskočio u auto. Nije mi trebalo dugo da stignem do njene kuće... 
 
Vrata su bila otključana pa sam ušao bez kucanja. Ležala je na trosjedu nasuprot vratima u crnom korzetu i visokim crnim kožnim čizmama i lagano se igrala ogromnim vibratorom. Okrenuo sam ključ u bravi i otišao do nje. 
 
Kleknuo sam pred nju i gurnuo joj vibrator do kraja u pičku. Zastenjala je od užitka, a a sam joj počeo lagano lizati klitoris i sve jače i brže nabijati taj ogromni vibrator. Nije joj dug trebalo, počela je svršavati a ja sam naglo prestao taman prije njenog vrhunca.
Viknula je:Daaaaj jebem ti nastavi svršit ću!, a ja sam se samo odmaknuo od nje. Skočila je prema meni zgrabila me za kosu i ljutito povukla glavu k piči iz koje su se izljevali slatki sokovi. Nisam se bunio i zario sam jezik duboko u tu vlažnu rupu. Počeo sam je opet lizati i jebati vibratorom, a ona je samo jecala i držala me za kosu da slučajno opet ne maknem glavu od njene pičke. 

Raširila je noge do kraja, gotovo u špagu da mi da čim više mjesta u svojoj pički, a ja sam je sve brže jebao vibratorom i divlje lizao klitoris. Ne prestajući ju zadovoljavati svukao sam hlače, a moj nabrekli kurac je iskočio iz gača ko iz pračke. Polizao sam joj šupak, gurnuo prste u pičku pored vibratora i njenim sokovima podmazao kurac, a onda joj ga gurnuo u guzu do kraja. Zajecala je i samo me stisnula jače k sebi. Ostao sam miran u njoj par sekundi gledajuči njene sise koje je divlje stiskala objema rukama. Polako sam je počeo jebati u guzu, dok je ona pomicala vibrator u svojoj pički jednom, a mijesila sise drugom rukom. 
 
Uživala je i tiho jecala dok sam je lagano jebao u guzu, a onda tiho kroz zu... Pročitajte više

Nema komentara:

Objavi komentar

Napaljena mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je ...