Erotske priče: Sa matorkom na barci

Erotske priče: Sa matorkom na barci, Par dana prije mog godisnjeg u stan ispod naseg, doselila se gospodja od svojih 59-60 godina. Sin i snaha kupili joj stan, a ona je ostala udovica od svoje neke 38 godine. Kako zivim u Zagrebu, a kod roditelja dolazim preko ljeta , inace sam iz jednog mjesta na moru, jedno jutro kad sam se probudio i onako snen dosao u dnevnu, vidjeh gospodju, koja je drzala do sebe, i kojoj se nikada ne bi dalo toliko godina.
Nakon sto nas je moja stara upoznala, i nakon sto sam si skuvao kavu, sjeo sam sa njih dvije. Tada sam saznao da je udovica i sve ostalo kako se preselila u nase susjedstvo.
- Gdje se kupate, upita je moja stara,
- pa ne idem bas na palazu, ne volim guzve, odgovori ona.
- Pa moze vas moj sin provozati barkom ako hocete,
Ja ih pogledam , jer sam lagano popizdio sta mi stara gura ovu starku na barku.
- Pa volila bi, moram priznati da se odavno nisam provozala barkom, a i to bi mi bilo idealno da se malo osuncam, pogleda prema meni, ako ti nebi smetala, rece.
- Ma kakvi, ionako danas nisam imao nista u planu, rekoh a cijelo vrijeme psovajuci u sebi, pa mozemo popodne ako hocete, rekoh.
- Moze, kada, upita ona,
- pa negdje oko 16 sati, da sunce malo padne, da ne bi izgorili.
- Bas ti hvala sto brines, rece, bas mi je drago.
Dogovorili smo se da dodje u porat, di mi je barka na vezu. Ja sam stigao malo prije naseg dogovora, i usao u barku da je malo ocistim, jer navecer klinci divljaju po luci.
- Dobar dan, zacu glas, evo ja na vrijeme, sva vesela rece moja susjeda.
- Udjite , rekoh, te joj pruzi ruku da joj pomognem uci. Imala je na sebi neku haljinu i siroku majicu, i naravno sesir na glavi, slamnati, odmah sam se sjetio onih starih filmova, gdje gospodje idu sa barkom obucene isto kao ona. Tu sam se malo nasmijao, ona me pogleda ,
- oprosti rece, i zacudjeno me pogleda,
- ma nista, rekoh joj zasto sam se nasmijao, sto je ona prihvatila sa odobravanjem,
- pa ipak sam ja starija, ne bi valjalo da dodjem u uskim hlacicama, i samo u gornjem dijelu ku... Pročitajte više
Source: Matorke priče

Nema komentara:

Objavi komentar

Napaljena mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je ...