Dobar si jebac i ocekujem da me svaki petak ovako zadovoljis

Dobar si jebac i ocekujem da me svaki petak ovako zadovoljis
Erotske priče. u firmu nam je došla nova kolegica. Žena u kasnim tridesetima, a saznao sam o njoj da je udana i da ima klinca koji će uskoro završiti osnovnu školu. Iskreno, kako je izgledala nikad to za nju ne bi rekao. 
Bila je komad i to kakav. Visoka preko 170, vitko tijelo sa lijepom izbočenom guzom, grudi trojkica, duga ravna svjetlo smeđa kosa i mišićave noge koje su odavale da se bavi nekom vrstom sporta. 
 
Zapela mi je za oko, a što nije ni bilo čudno, jer sam bio poznat kao ženskaroš. U firmi nije bilo žene sa kojom nisam završio makar jednom u mom autu ili wc-u u firmi. No dobro, jedino one iznad 55 nisam nikad opalio, ali samo zato jer su glumile nekakav moral. 
 
Dakle, razmišljao sam kako da okrenem Nevenu, kad je došao diša u ured sa njom, pa mi se obratio:
 
- Ivane, ovo je Nevena. raditi će u komercijali, pa da Vas upoznam. 
 
Pružio sam joj ruku i nasmješio se, a i ona meni, te me onda šokirala svojom izjavom:
 
- A Vi ste Ivan? ! ? Čula sam o Vama.. . -tu se nasmješila i okrenula na peti te krenula za direktorom koji joj je pridržao vrata i pogledao u mene sa smješkom kolutajući očima, a ja sam sjeo natrag na stolicu kao pokošen. 
 
Ništa mi nije bilo jasno, od kuda njoj te informacije? I šta je to čula o meni? taj dan mi je bio razmrdan, pa sam i ranije otišao iz ureda pod izlikom da imam sastanak. Dok sam izlazio vidio sam cure iz računovodstva kako me gledaju i smiju se, pa sam shvatio da žene u firmi izmjenjuju informacije o svemu, pa i o meni. To me pomalo šokiralo, ali sam shvatio da se ne treba uzbuđivati previše zbog toga. 
Narednih tjedan dana se ništa nije dešavalo. Sve se odvijalo kao i obično do tog petka. U petak mi je u ured ušla Nevena sa hrpom nekih papira, a kao što sam vidio kasnije bili su to novi ugovori koje bi ja trebao provjeriti i potpisati. Bila je u kratkoj suknji iznad koljena, dolčevitki koja je isticala njene grudi i ravan trbuh, te kosom vezanom u nekakvu polu punđu. Visoke pete su joj isticale noge, a ... Pročitajte više

Nema komentara:

Objavi komentar

Napaljena mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je ...