Dama me dobro iscijedila

Dama me dobro iscijedila
Erotske priče, kako smo počeli pročitali ste u prijašnjoj priči, sa Sanjom sam se nalazio svaki dan kod nje, te smo se uvijek dobro izjebali. Uživala je u mojoj kurčini, pa bi ju obavezno nakon svakog jebanja dobro oblizala, ali nikad nismo više od jednog mog svršavanja, pošto mi je uvijek trebalo puno da svršim, a kratka pauza za ručak. 
 
Jedan dan mi je predložila da dođem kod nje poslije posla, a s obzirom da mene nitko nije čekao kod kuće, nisam imao ništa protiv. Da se razumijemo, ja sam imao nekoliko veza, ali sam imao valjda takvu sreću da uvijek naletim na neku koja je tražila nekog sa lovom, a ne sa izgledom i kurčinom u gaćama. Iako su mi se kasnije znale javiti za sex, niti jedna nije htjela mene za muža. Radnička klasa im nije odgovarala. 
I tako se Sanja i ja dogovorimo da jedan dan dođem popodne kod nje. Radila je do 18 sati, pa sam odlučio otići kući da se otuširam i presvučem, i negdje oko 18 sati sam došao kod nje. Čekao sam ispred njene kuće nekih dvadesetak minuta dok nije stigla. Nasmješila mi se i upitala:
 
- Jel dugo čekaš? 
- Neee.. . sad sam stigao.. -nonšalantno sam odgovorio. 
- Super onda -dala mi je poljubac i krenula ispred mene u kuću. 
 
Na sebi je imala crvene tajice, u skladu sa svojom kosom, a isticale su njene duge i vitke noge, te zanosnu guzu, i crnu kratku kožnu jaknu. Ja sam hodao za njom i uživao u pogledu na nju, a kurac mi se počeo buditi. Stao sam odmah iza nje dok je tražila ključeve po torbi, pogledao okolo da li netko gleda i primio ju za stražnjicu. Uzdahnula je i tiho rekla:
 
- Polako.. . čekaj da uđemo.. -iako se protivila u glasu joj je bio onaj poziv da ju ne ispuštam, pa sam lagano prošao rukom između njenih guzova do pice i tamo zastao prst zabivši u nju. 

Sanja se stresla i jedva ključeve stavila u bravu, a onda tiho prošaptala uz lagano stenjanje:
 
- Tiho, stani.. . nemoj.. . čekaj da uđemo -uto je otvorila vrata i uletila u kuću, a ja za njom. 
 
Čim smo ušli i zatvorili vrata počela me lj... Pročitajte više

Nema komentara:

Objavi komentar

Napaljena mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je ...