Cijeli godišnji odmor zgodna matorka je varala svog muža samnom

Cijeli godišnji odmor zgodna matorka je varala svog muža samnom,
Matorke priče
Cijeli godišnji odmor zgodna matorka je varala svog muža samnom
Kao i svake godine , i ove sam odlučio otići na more.. Skupilo se neko društvo, sve je po planu i odsjeli smo u jednom hotelu.. Drugi dan nakon dolaska dolaze susjedi , tačnije jedna zgodna žena sa mužom. Njih dvoje. Do naše sobe. Imala je jako velike sise , zategnutu guzu. Bila je u hlačama koje su tako stegle uz nju, majica crvene boje , smeđa kosa. Odavno nisam video tako lepu i zgodnu ženu.. 
 
Nedavno nakon njihovog dolaska sreli smo se ispred i upoznali se. Bili su jako prijatni , ali moj pogled s njenih sisa i guze nikako da ode.. Dogovorili smo se da popodne idemo zajedno na kupanje.. Tako je bilo.. Otišli smo se kupat , još bolje smo se upoznali. U kupaćem je bila jako zgodna i trudio sam se da uvijek budem u njenoj blizini.. I tako kupamo se mi i " slučajno" tokom plivanja sam zakačio njenu tvrdu guzu.. Opss.. Rekao sam.. Ona se samo onako nasmiješila i pogledala me preko oka.. Skontao sam da joj ne smeta.. Dogovorili smo se nakon toga da naveče izađemo negdje na piće. Njen muž nije mogao , imao je nekog važnog posla. Ona je pristala. Dok je bila u mom društvu , kurac mi je bio tako tvrd.. . Rekao sam društvu da moram do hotela brzo i da ćemo se vidjeti nekad poslije , tokom noći.. Kada sam krenuo , namignuo sam joj.. 
 
Došao sam u svoju sobu.. Nakon pola sata mi je neko pokucao na vrata.. Molio sam se da je to ona.. Ustao sam i otvorio.. . Ugledao sam divnu prelijepu ženu sa velikim sisama.. Da , to je ona.. Kako sam samo bio iznenađen. Začudio sam se. Pitao sam.
- Otkud tebe? .. Onako kroz smijeh mi je odgovorila..
- Muž mi još nije tu , a tako mi je dosadno.. . Znala sam da si tu.
- Uđi , hoćeš popiti nešto?
Rekla je da neće i da ima nešto da mi kaže. Slušam?
- Pitam se zašto me ovih dana tako sexy promatraš?
Iznenađen sam, , ostao sam bez teksta.. Pa .. . moram ti priznati da si jako zgodna žena i da dugo takvu vidio nisam..
Prišla je meni , stavila mi prste ona... Pročitajte više

Nema komentara:

Objavi komentar

Napaljena mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je ...